Probiotische reiniging: uw bescherming! - Pollet
Ambiance-polvita

PolVita®, hoogstaande reinigingsproducten van de 21e eeuw die properheid herdefiniëren en u beter beschermen.

Bacteries-1280x722

Dankzij 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van biotechnologische en probiotische formules heeft Pollet probiotische bacteriën kunnen selecteren met specifieke beschermende kwaliteiten.

Pollet is het eerste bedrijf dat met die bacteriën een beschermend probiotisch reinigingsmiddel heeft ontwikkeld. Het gaat om een unieke gepatenteerde technologie waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen door onafhankelijke laboratoria en instellingen.

Hoe werkt PolVita®?

Zodra een oppervlak met een PolVita®-product wordt gereinigd, verspreiden de heilzame bacteriën zich over het volledige oppervlak en creëren ze een natuurlijke, beschermende microflora. Deze microflora zorgt voor een propere omgeving en verbetert uw algemeen welzijn.

 

 

Probiotische schoonmaakmiddelen beschermen dus uw omgeving en zorgen voor een continue reiniging en de vernietiging van onaangename geuren.

Het PolVita®-gamma

Het innovatieve PolVita®-gamma bestaat uit drie beschermende reinigingsmiddelen: Neutral voor vloeren, Indoors voor oppervlakken en Sanitary (ontkalker) voor sanitair en een vloeistof voor de elektrostatische vernevelaar Air. Het gamma is 100% ecologisch en helemaal veilig voor de gebruiker.    

Wilt u meer weten over de PolVita-producten?