Uw omgeving onder controle - Pollet
masque

Getuigenis van het schoonmaakbedrijf C.T. Entretien Général.

Problemen op vlak van gezondheid, geurtjes of algemene netheid? Thérèse Théberge, Account Manager van C.T. Entretien Général, deelt haar ervaring met de microverstuiving van PolVita Air in de huidige context van de pandemie.

Buikgriep- en griepepidemies

C.T. Entretien Général heeft een onderhoudscontract met het vluchtelingencentrum van Saint-Bernard-de-Lacolle. Dit centrum heeft, onder andere, 2 slaapzalen voor elk 150 personen.

In december 2019 treden binnen het centrum de eerste gevallen op van buikgriep en griep. De virussen verspreiden zich snel. Thérèse beslist om in te zetten op probiotica en om na het desinfecteren van de ruimten een elektrostatische microverstuiving te doen met PolVita Air.

 

Thérèse legt uit dat PolVita Air een beschermende barrière creëert, als aanvulling op het desinfecteren. Binnen twee weken was de griep- en buikgriepepidemie volledig onder controle.

“Toen de pandemie in maart begon, hebben we onze manier van werken behouden, met als enige verschil dat we de maandelijkse beschermingsronde nu wekelijks uitvoeren. Eén keer per week voeren we een nulbeurt uit, en na desinfectie brengen we een nieuwe beschermende probioticalaag aan, en dat blijkt te werken”, vertelt Thérèse.

Cleaning with spray bottle.

Toepassing tijdens de pandemie

Toen de coronacrisis begon, breidde C.T. Entretien Général de elektrostatische verstuiving van PolVita Air uit naar andere terreinen, zoals gemeenten, personenhuisvestiging (rusthuizen) en sinds kort ook kerken. De gebedsplaatsen ontvangen namelijk soms tot 100 personen voor diensten of begrafenissen. Het is dus belangrijk om de ruimten na elke dienst te desinfecteren en vervolgens te beschermen.

PolVita Air zien we niet, het verschil zien we wél.

Thérèse geeft toe dat ze zonder de positieve ervaring in de vluchtelingentehuizen misschien niet zou hebben geloofd in dit nieuwe soort probiotische bescherming en ze dit niet zou hebben gebruikt in de bestrijding van de huidige pandemie. Ze is fan geworden van het product.

masque

PolVita voor de bescherming van het schoonmaakpersoneel

Om haar werknemers te beschermen, stelde C.T. Entretien Général protocollen op voor haar werknemers. Zo wordt hun temperatuur elke ochtend genomen, vraagt men hen of ze zich goed voelen en worden er mondmaskers voorzien. Bovendien wordt hen aanbevolen om probiotica te verstuiven op hun kleding en in hun voertuig.

Van Thérèse mag het personeel ook thuis een elektrostatische verstuiver gebruiken, ter bescherming van zichzelf en hun familie. Sinds het begin van de crisis was er binnen hun teams slechts een enkel geïsoleerd geval van Covid-19. Niemand werd besmet.

Het is uiterst belangrijk dat ons schoonmaakpersoneel zich veilig voelt.

shutterstock_368647859

Toe-eigening van de nieuwe procedures

C.T. Entretien Général raadt al haar klanten aan om na de mechanische actie met ontsmettingsmiddel een microverstuiving te doen. De onderhoudsploegen van de onderneming werden opgeleid door Sanix, de Frans-Canadese verdeler van de Pollet producten. Ze zijn allen vertrouwd met de microverstuiving. “Het maakt inmiddels deel uit van ons dagelijks leven.” Thérèse voegt toe dat men werkt in “coronamodus”, wat wil zeggen dat de reinigingsfrequentie op veel plaatsen werd opgedreven van 3 naar 5 dagen per week.

Geuren bij de bron aanpakken

Enkele maanden geleden testte men PolVita Sanitary in het vluchtelingencentrum van Saint-Bernard-de-Lacolle om het te kunnen beoordelen. Het product werd om de twee uur in de badkamers en toiletten gebruikt. De aanwezige ploegen merkten op dat de geuren zich geleidelijk aan neutraliseerden en dat er beduidend minder nieuwe geuren ontstonden. Sinds juli werd PolVita Sanitary opgenomen in het aanbod van C.T. Entretien Général en werd het uitgebreid naar andere klanten. Het personeel is dol op de geur. “De klanten zijn tevreden, de PolVitaproducten werken en ruiken goed.”

Over C.T. Entretien Général

C.T. Entretien Général is een schoonmaakbedrijf uit Lacolle, Quebec, en is reeds 16 jaar actief op de markt van het onderhoud, met een team van 24 schoonmakers.

Wenst u meer informatie over hun diensten? Contacteer hen via mail: info@ctentretien.ca. Of neem telefonisch contact op: +1-450-524-3289.