Reiniger voor harde vloeren - marmer, beton, tegels | Pollet
Reinigingsproducten voor harde vloeren
Peking, China - May 1, 2009: cleaning up; man is cleaning an airport floor (Peking) with a washer

Behoud de glans van uw harde vloeren

Harde vloeren zoals tegels, beton of marmer hebben als voordeel dat ze tegen veel bestand zijn en makkelijk onderhouden kunnen worden. Na verloop van tijd kunnen ze hun glans verliezen en glad worden. Slecht onderhouden vloeren kunnen er zelfs toe leiden dat mensen uitglijden. Vertrouw op de reinigingsproducten van Pollet voor het reinigen van uw vloeren.

71503__16_2-1-2000x1333

Waarom uw harde vloeren reinigen met Pollet?

Bij vloeren die beschermd zijn met de producten van Pollet, zien we dat er minder nieuwe vuilresten blijven kleven en merken we een lagere poreusheid dankzij de aangebrachte zeeplaag. Uw vloeren glanzen opnieuw veel sterker. En wist u dat meer dan 30% van de arbeidsongevallen te wijten zijn aan het uitglijden op veel te gladde vloeren? Na verloop van tijd en ondanks dat er wordt schoongemaakt, hoopt vet zich op op de vloeren, wat deze gevaarlijk glad maakt.

De gevolgen van arbeidsongevallen veroorzaken grote problemen voor bedrijven en industrieën. Met de reinigingsproducten van Pollet vermindert u de gladheid van u vloeren met bijna 25%.