Over ons - Pollet
Over ons
Bunzl-190508

Sharing our passion

Al meer dan 250 jaar produceert en verkoopt Pollet innovatieve onderhoudsproducten en schoonmaakoplossingen, waarmee onze klanten zonder moeite professioneel en efficiënt kunnen reinigen. In meer dan drie eeuwen is ons gamma reinigingsproducten sterk gegroeid waardoor we een oplossing hebben voor al uw omgevingen.

Een passie voor schoonmaken

De groei van ons bedrijf is met name te danken aan de passie die onze teams elke dag opnieuw drijft. In de loop der jaren hebben wij een solide ervaring opgebouwd op het gebied van professioneel schoonmaken. Wij zetten deze expertise in om u te helpen bij het opstellen van een efficiënt schoonmaakplan voor uw ruimtes, met respect voor uw medewerkers.

IMG_9318

Een familiebedrijf

Pollet is uitgegroeid van een klein Belgisch familiebedrijf tot een wereldspeler in de schoonmaaksector. Als leverancier van professionele reinigingsproducten bieden we een antwoord op de behoeften van onze klanten in meer dan 17 landen over de hele wereld.

Met respect voor het milieu

Bij Pollet stellen wij ook alles in het werk om onze klanten oplossingen te bieden die het milieu respecteren. De ontwikkeling van milieuvriendelijke reinigingsproducten is een prioriteit voor ons en wij doen er alles aan om de impact van onze productie op de planeet te beperken.