Geurvernietigend reinigingsmiddel - Pollet
Profile of a couple of man and woman breathing deep fresh air together at sunset

Niets is zo vervelend als nare geurtjes die blijven hangen, ondanks veelvuldig schoonmaken. Om geuren te bestrijden in voedselomgeving heeft Pollet een spray op basis van enzymen ontwikkeld: PolBio EnzyFlash.

Pollet heeft een gamma van uiterst krachtige geurverwijderaars samengesteld om geurtjes te bestrijden in een sanitaire omgeving, parkings, afvalruimtes enz. Er is de doeltreffende en geconcentreerde geurverwijderaar voor tal van oppervlakken, PolBio Enzysan, en er is zijn sterk geconcentreerde tegenhanger PolBio Enzysan 2000. De probiotische ontgeurende ontkalkende gel PolBio Enzygel mag ook niet ontbreken. Deze ontkalker op basis van biozuren is een uitstekend reinigingsmiddel voor het sanitair en de leidingen. Het product verwijdert kalkafzetting en zorgt er zo voor dat leidingen en sanitaire installaties langer meegaan. Om geuren uit leidingen definitief te bestrijden heeft Pollet PolBio Enzybloc, een biotechnologisch reinigingsmiddel voor urinoirs in blok dat ontkalkt en ontgeurt.

Voor een schoonmaakbeurt van tapijten die ook komaf maakt met onaangename geurtjes heeft Pollet de eerste geconcentreerde schuimende probiotische tapijtshampoo ontwikkeld: PolBio Tapinet. Dit biotechnologisch product op basis van probiotische bacteriën met droogschuim reinigt en ontvet diep omdat het vuil wordt ingekapseld. Het product verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, doet kleuren herleven, maar vernietigt vooral nare geurtjes dankzij de grote hoeveelheid heilzame bacteriën in de geconcentreerde formule.

Al onze geurverwijderaars hebben een gunstig effect op septische tanks en op afvalwater, aangezien de enzymen en probiotica de waterkwaliteit actief verbeteren.

Hebt u het product dat u zocht niet gevonden?
Ontdek al onze producten voor de behandeling van nare geurtjes.