Gladde vloeren en valongelukken: voorkom ze! - Pollet
71503__16_2

Wist u dat 30% van de werkongevallen te wijten zijn aan valongelukken door te gladde vloeren?

Vloeren worden geleidelijk aan steeds vetter en dus gevaarlijk glad, ondanks de wasbeurten. De gevolgen van werkongevallen veroorzaken uiteraard grote problemen voor bedrijven.

Stel u een product voor dat komaf maakt met opgehoopt vet op de vloer, dat niet hoeft te worden nagespoeld en dat het risico op valongelukken drastisch terugdringt en dat zelfs actief is tijdens uw afwezigheid en tegelijk milieuvriendelijk is. Deze oplossing bestaat, en wel in de vorm van het biotechnologische Polbio Enzyfloor van Pollet.

PolBio Enzyfloor biotechnologische ontvetter voor vloeren

Dit ecologische product op basis van enzymen, neemt permanent opgehoopte vetten in de vloer op en vermindert zo de aanmaak van biofilms en het risico op ongelukken.

Polbio Enzyfloor wordt sterk aanbevolen voor de behandeling van patroonvloeren of antislipvloeren waar vuiligheid zich gemakkelijk kan nestelen. We denken dan vooral aan keukens of de voedingsmiddelenindustrie, al is het ook perfect geschikt voor oppervlakten die gebruikt worden voor voedingsbereiding of -bewerking.

  • Studies door onafhankelijke laboratoria tonen aan dat Polbio Enzyfloor de gladheid van een vloer met 30% vermindert.
  • Bovendien stijgt uw productiviteit met 20% daar u geen tijd verliest met naspoelen en zo dus tegelijk bijna 90% minder water verbruikt.
  • Ten slotte verlengt u de levensduur van uw zwabbers en nemen deze 60% meer vuil op.
71503__16_2-1-2000x1333
bigstock-Scientist-holding-and-examinin-43863778-11

De enzymen in het product zijn ook bij koude temperatuur werkzaam en hun werking blijft duren, ook tot lang na het reinigen. De doeltreffendheid van het product groeit bovendien naarmate u het langer gebruikt.

Deze enzymen zullen trouwens ook uw pijpleidingen vlotter laten werken en komaf maken met onaangename geurtjes. Dankzij de revolutionaire technologie van Polbio Enzyfloor kunt u uw vloeren dus grondig ontvetten, verhoogt u uw productiviteit en beperkt u de risico’s, dit alles zonder enige impact op het milieu.