Groenere Caps in gerecycleerd plastic - Pollet
Groenere Caps in gerecycleerd plastic

Pollet verbetert zijn Caps programma, gelanceerd in 2016 en bekroond met 2 innovatieprijzen, door zijn Caps te vervangen door een nieuw model gemaakt van gerecycleerd plastic en met hogere kwaliteit.

Caps

De milieuvriendelijke oplossing voor uw sprays

Dankzij hun nieuwe model, gemaakt van 50% gerecycleerd plastic en die steeds 100% recycleerbaar zijn, bieden de nieuwe Caps u een nog milieuvriendelijkere oplossing voor het bereiden van uw sprays. De 4 Caps plastic verpakking wordt vervangen door 100% gerecycleerde en recycleerbare kartonnen dozen, die makkelijker te hanteren zijn.

De Caps blijven uw veilige en ecologische oplossing voor het bereiden van uw sprays:

 • 7x minder plastic
 • 18x minder transport-volume
 • 20x minder stockage-volume
 • Precieze dosering: 1 Caps = 1 spray
 • Geen enkel contact met het pure product

De prijs verandert ook niet. U koopt de nieuwe Caps voor dezelfde prijs als de huidige.

5 stappen voor het veilig voorbereiden van uw sprays

De nieuwe Caps zijn net zo gebruiksvriendelijk als altijd. Hiermee kunt u op een ergonomische manier een spray vullen, in alle veiligheid dankzij de afwezigheid van contact met het product en met de garantie van een exacte dosering.

 

 1. Vul de sprayfles met water.
 2. Schroef de Caps op de fles.
 3. Draai de fles om zodat de oplossing wordt gemengd.
 4. Recycleer de Caps door ze in de plastic afvalzak weg te werpen of aan ons te retourneren met het voorgestempelde etiket.
 5. Uw oplossing is klaar voor gebruik.

8 producten verkrijgbaar in 3 verpakkingen

Ons volledige Caps-gamma is aangepast aan al uw behoeften: ontsmettingsmiddel, geurverwijderaar, ontkalker, ontvetter en nog veel meer.

De Caps zijn verkrijgbaar in 3 verpakkingen:

 • Dozen met 16 Caps (vervangt de dozen met 4×4 Caps)
 • Dozen van 32 x 4 Caps
 • Zakjes van 80 Caps (nieuw!)

We bieden ook herbruikbare sprays en labels die u op uw bestaande sprays kunt plakken om het gebruik van de producten te vergemakkelijken.

PolTech GammaClean caps desinfecterend reinigingsmiddel voor alle oppervlakken

Promotie op Gammaclean Caps

Geniet vanaf vandaag van een uitzonderlijke aanbieding op de Caps van onze krachtige PolTech Gammaclean ontvetter. Bij aankoop van 1 doos van 32 x 4 Gammaclean Caps (referentie 2503773) of 1 bestelling Gammaclean Caps in bulk (referentie 2503765, minimaal 100 Caps), ontvangt u 1 gratis doos van 4×4 Gammaclean Caps. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Dit ontvettende ontsmettingsmiddel is goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen en voldoet aan de bacteriedodende EN1040, EN1276, EN13697 en virucidale EN14476 normen. Het is daarom bijzonder geschikt voor hygiëne in bijvoorbeeld de voedingsindustrie en professionele keukens.

Hoe verloopt de overgang naar de nieuwe Caps?

We schakelen de Caps over naar het nieuwe model zodra de voorraad van het huidige model op is. Om de overgang te vergemakkelijken, informeren we op voorhand de klanten die Caps van een product kopen voordat de voorraad opraakt, zodat ze klaar zijn voor de overgang. Zodra de oude Caps uitverkocht zijn, worden de bestellingen gevuld met de nieuwe Caps, zonder prijswijziging.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de nieuwe Caps voor een product te bestellen voordat de huidige Caps voor dat product niet meer op voorraad zijn.