Ontdek Vikan reinigingsapparatuur voor de transportsector - Pollet
525652_525652_524952_02

Met het Vikan-assortiment interieur- en exterieurgereedschap voor de transportsector kunnen voertuigen van alle formaten effectief worden gereinigd. Met een breed scala aan specifieke gereedschappen kunt u voertuigen reinigen zonder het risico van krassen of beschadiging van oppervlakken.

Het gamma Transport van Vikan omvat producten die zowel binnen als buiten de voertuigen kunnen worden gebruikt tijdens elke fase van het reinigingsproces. Deze gereedschappen zijn allemaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de transportsector en Vikan vraagt altijd om feedback van de klant tijdens het ontwerpproces, zodat ze de best mogelijke gereedschappen voor een specifieke taak kunnen produceren.

Voor een lichte schoonmaakbeurt of een grondige schoonmaakbeurt heeft Vikan de schoonmaakoplossingen die u nodig hebt

Twee nieuwe borstels zijn toegevoegd aan het Vikan transportassortiment om u een oplossing op maat te bieden: de multifunctionele handborstel en de borstel voor lichtmetalen velgen. Ze verwijderen het meest hardnekkige vuil en beschermen tegelijkertijd de meest kwetsbare oppervlakken van uw voertuig.

De multifunctionele handborstel

Deze universele borstel is ontworpen met het oog op productiviteit, efficiëntie en ergonomie.

Door de gebogen vorm van het handvat en de rubberen rand ligt hij goed in de hand. Het rubberen blad rond de borstelkop beschermt kwetsbare lak tegen krassen. De multifunctionele handborstel zorgt voor een effectieve, zachte reiniging van alle voertuigoppervlakken.

Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, het kan vrijwel alles op een voertuig schoonmaken.

525252_525252_use6

Borstel voor lichtmetalen velgen

De nieuwe Alloy Wheel Brush van Vikan heeft zachte vezels om oppervlakken te helpen beschermen en schade aan wielen te voorkomen. De grote diameter maakt het makkelijker om tussen de spaken van de velg schoon te maken.

De Alloy Wheel Brush heeft ook een beschermende punt aan het uiteinde om velgen, remmen en lak te beschermen tijdens het reinigingsproces. De Vikan Alloy Wheel Brush kan worden gebruikt voor het reinigen van alle soorten velgen. Hij is ook zeer effectief op roosters van voertuigen.

522252_522252_use1

Een compleet assortiment apparatuur voor het reinigen in de transportsector

Deze twee nieuwe borstels vervolledigen het gamma transportreinigingsapparatuur van Vikan. Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.