Vervoer uw apparatuur eenvoudig met HyGo - Pollet
Vervoer uw apparatuur eenvoudig met HyGo

HyGo is het eerste mobiele reinigingsstation op maat voor de voedingsmiddelenindustrie, die hygiëne, efficiëntie en wendbaarheid combineert.

57009__29_LD

Wherever you go, HyGo

Met veel plezier onthullen we de nieuwste innovatie van onze partner Vikan: het HyGo mobiele schoonmaakstation. Dit hoogwaardige schoonmaakstation is ontwikkeld op basis van feedback uit de voedingsmiddelenindustrie en vormt een perfecte aanvulling op Vikans assortiment wandhouders voor schoonmaakapparatuur.

Met het HyGo mobiele schoonmaakstation kunt u nu uw schoonmaakgereedschap direct meenemen naar de plekken die gereinigd moeten worden, zodat u niet onnodig terug naar de opslagruimte hoeft te gaan. HyGo maakt schoonmaken efficiënt en moeiteloos.

Mobiliteit, wendbaarheid en efficiëntie ten dienste van hygiëne

Een efficiënt, goed georganiseerd schoonmaakstation vermindert de tijd die verspild wordt aan het zoeken en transporteren van gereedschap. Dit station is ontwikkeld met hoogwaardige materialen, is compact, eenvoudig te hanteren en voldoet aan de hygiënenormen. Het is verkrijgbaar in zes kleuren voor snelle identificatie met behulp van het kleurcoderingssysteem.

Nog niet overtuigd? Ontdek de voordelen van het HyGo mobiele schoonmaakstation!

Efficiënt schoonmaken en opslaan

 • Verspil minder tijd aan het zoeken naar gereedschap, het transporteren ervan naar de schoonmaakplek en het terugbrengen naar de opslagplek.
 • Berg schoonmaakgereedschap op na gebruik, minimaliseer het risico op beschadiging en houd het georganiseerd voor het volgende gebruik.
 • Hiermee kunnen gebruikers hun gereedschap binnen handbereik houden.

Co-constructie

 • Ontwikkeld op basis van feedback uit de voedingsindustrie.
 • Gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen als het Vikan hygiënegamma.

Gemakkelijk te hanteren, compact

 • Gebouwd om in krappe ruimtes te passen en gemakkelijk tussen deuren en productielijnen door te gaan.
 • Het lage zwaartepunt van het station voorkomt dat het kantelt, terwijl de 360° draaihoek van de wielen voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid zorgt.

Ontworpen om gereinigd te worden

 • Gladde afwerkingsoppervlakken en afgeronde hoeken en randen verminderen het aantal vasthoudpunten en vergemakkelijken de reiniging.
 • De contactoppervlakken van het gereedschap zijn gegoten in materialen die geschikt zijn voor contact met voedingsmiddelen volgens de EU- en FDA-voorschriften.
 • De structuur van het station is gemaakt van robuust polypropyleen, zonder retentiezones.

Kleurcodering

 • Verkrijgbaar in 6 kleuren die passen bij kleurcoderingssystemen.
 • De zijstangen, handgreep en gereedschapshouders zijn gekleurd om snel te zien of het gereedschap in de juiste zone wordt gebruikt.

Ontdek meer

Het HyGo mobiele schoonmaakstation heeft nog meer verrassingen voor u in petto. Wilt u meer weten over haar opbergmogelijkheden of haar duurzame constructie?

Interesse? Neem contact!