Samen tegen het coronavirus - Pollet
shutterstock_1170187039
shutterstock_1170187039

Het coronavirus wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie beschouwd als “de grootste wereldwijde gezondheidscrisis van onze tijden” [1]. We ondergaan allemaal de gevolgen van dit nieuwe virus. Maar één ding is zeker: we kunnen ook allemaal ons steentje bijdragen om dit virus uit te roeien!

Ieder van ons beschermt zichzelf, zijn familie en vrienden en zeker de meest kwetsbare mensen om ons heen. We wassen regelmatig onze handen, mijden contact, letten op om de zorginstellingen niet te overbelasten, stellen onnodige reizen uit enz.

Ook het Pollet-team draagt haar steentje bij, door non-stop desinfecterende reinigers en handhygiëneproducten te produceren.

In de huidige uitzonderlijke economische context brengt Pollet alle hens aan dek om haar productie van desinfecterende middelen op korte tijd enorm op te schalen. Heel het team staat paraat om voldoende tegemoet te komen aan de toegenomen vraag van collectieve instellingen, schoonmaakbedrijven en de food en non-food industrie.

Sinds enkele weken stellen de teams van Pollet alles in het werk om ontsmettingsmiddelen te produceren om zo de verspreiding van het coronavirus te helpen vertragen. “Het is onze plicht alles in het werk te stellen om de klanten te voorzien van ontsmettingsmiddelen om dit virus uit te roeien“, et is een uitdaging van formaat die de Pollet-medewerkers elke dag opnieuw met passie aangaan.

In deze moeilijke tijden staat het Pollet-team als één man voor u klaar!

 

[1] WHO-persconferentie op 16 maart 2020. https://www.who.int/fr/dg/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-media-briefing-on-covid-19—16-march-2020