De wetenschap achter PolVita: probiotica en beschermende microflora
0069_Pollet-Belgique-46_WEB

Ontdek hoe probiotica een beschermende microflora creëren.

Hoe creëren PolVita probiotische reinigers een natuurlijke barrière op oppervlakken?

Jessica Gachet, Microbiology and Quality Manager bij Pollet, legt uit hoe ons laboratorium onderzoek en testen ons in staat hebben gesteld om dit voordeel van probiotische reiniging te beheersen.

Wanneer je reinigt met onze probiotische detergenten, breng je miljoenen probiotica aan op de oppervlakken. Door in een omgeving te komen die gunstig is voor hun ontwikkeling, worden deze nuttige bacteriën wakker en beginnen ze zich te vermenigvuldigen. Eenmaal ontwaakt koloniseren ze oppervlakken en vormen ze een barrière via een proces dat “concurrentie door uitsluiting” wordt genoemd. Een voordeel dat omgevingen veiliger en gezonder maakt, met name van belang in gezondheids- en zorginstellingen.

Door onze bacteriën te selecteren op basis van twee belangrijke criteria, veiligheid en prestaties, zorgen we ervoor dat onze probiotische stammen effectief oppervlakken koloniseren, waardoor een beschermende microflora ontstaat die het welzijn en de netheid verbetert.

PolVita probiotica in actie: beschermende microflora, een natuurlijke barrière op oppervlakken.

Vraag om contact met een van onze experts

Vul dit formulier in en een van onze experts neemt contact met u op om u te adviseren over het gebruik van PolVita probiotische reinigingsmiddelen om de reinheid en hygiëne van uw vestigingen te verbeteren.

De voordelen van probiotica

Probiotica doen meer dan alleen een beschermende microflora creëren. Ze bestrijden effectief onaangename geurtjes en helpen oppervlakken gezonder en schoner te maken. Lees meer over de voordelen van PolVita probiotica en hoe ze werken.