PolVita - Pollet
PolVita

De probiotische reiniging die beschermt

Pollet zet zich al meer dan 25 jaar in om de gezondheid en het welzijn van de mens te verbeteren door innovatieve, doeltreffende, ecologische en zo goed als risicoloze producten aan te bieden. Maar we gaan zelfs nog een stap verder! Bescherm uw oppervlakken met de probiotische beschermende producten van PolVita, bovenop de reiniging.

Het nieuwe PolVita-gamma van beschermende probiotica is het resultaat van drie jaar onderzoek waarbij we uit de natuur nuttige bacteriën hebben kunnen selecteren met unieke probiotische eigenschappen. De reinigers van PolVita bevatten miljarden gunstige bacteriën die elke centimeter van uw oppervlakken voorzien van een natuurlijke beschermende microflora. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakken voortdurend worden gereinigd en geurtjes geen kans krijgen.

Geen moeite met aanpassingen!

Geen aanpassing nodig van uw werkmethoden. Vervang eenvoudigweg uw klassieke schoonmaakproducten door PolVita schoonmaakmiddelen!

 

Uw schoonmaakteam heeft geen opleiding nodig om met PolVita te starten.

Reinig elk hoekje en kantje

Bepaalde oppervlakken zoals deurklinken, stoelpoten of bijvoorbeeld paramedische uitrusting kunnen moeilijk te onderhouden of te beschermen zijn. Daarom hebben wij aan ons PolVita-gamma een probiotische oplossing toegevoegd die elektrostatisch verneveld kan worden: PolVita Air.

Veilige producten

Onze beschermende reinigingsmiddelen zijn niet schadelijk voor de gezondheid of het milieu. Door PolVita-producten te gebruiken, brengt u een natuurlijke beschermende microflora aan op uw oppervlakken en verzekert u tegelijkertijd de gezondheid van uw personeel.

Staal aanvragen

Bent u geïnteresseerd in PolVita-producten, maar aarzelt u om te bestellen? Vraag een staal aan en ervaar zelf hoe doeltreffend onze producten zijn!