PolVita - Pollet
PolVita

De probiotische reiniging die beschermt

Pollet zet zich al meer dan 25 jaar in om de gezondheid en het welzijn van de mens te verbeteren door innovatieve, doeltreffende, ecologische en zo goed als risicoloze producten aan te bieden. Maar we gaan zelfs nog een stap verder! Bescherm uw oppervlakken met de probiotische beschermende producten van PolVita, bovenop de reiniging.

 

Het nieuwe PolVita-gamma van beschermende probiotica is het resultaat van drie jaar onderzoek waarbij we uit de natuur nuttige bacteriën hebben kunnen selecteren met unieke probiotische eigenschappen.

Door te reinigen met het PolVita-assortiment brengt u miljoenen gunstige bacteriën in uw omgeving. Deze zullen zich snel vermenigvuldigen en een natuurlijke barrière vormen op de oppervlakken: dit wordt de natuurlijke beschermende microflora genoemd.

iStock-1023418284_LD

Beter dan een eenvoudige schoonmaakbeurt. 14 dagen intens werk!

1.

Reinig uw oppervlakken volgens uw gebruikelijke methode. Vervang eenvoudig uw klassieke reinigingsmiddelen door beschermende probiotische reinigingsmiddelen.

2.

De natuurlijke beschermende microflora ontwikkelt zich en werkt minstens 14 dagen.

3.

Wees zeker van een diepe reiniging die hardnekkig vuil en geurtjes verwijdert.

De Polvita-producten

Reinig elk hoekje en kantje

Bepaalde oppervlakken zoals deurklinken, stoelpoten of bijvoorbeeld paramedische uitrusting kunnen moeilijk te onderhouden of te beschermen zijn. Daarom hebben wij aan ons PolVita-gamma een probiotische oplossing toegevoegd die elektrostatisch verneveld kan worden: PolVita Air.

Ecologisch en niet-geklasseerd

De PolVita-stammen worden door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) als veilig beschouwd. De PolVita-producten hebben geen gevarensymbolen en hebben het ecologische Ecologo-certificaat gekregen. Ze zijn dus absoluut gebruiks- en milieuvriendelijk.

woman-working-chemical-project-new-discovery

Probiotics by Pollet

De PolVita-producten maken deel uit van het “Probiotics BY POLLET”-programma. Via dit charter verbinden wij ons ertoe u kwaliteitsproducten aan te bieden waarin probiotica een echte toegevoegde waarde hebben en waarvan de effecten zijn aangetoond door een strenge en innovatieve wetenschappelijke aanpak te volgen.