Desinfectiemiddelen: een compleet assortiment voor de BPR - Pollet
Afro-american,Male,Janitor,In,Headphones,Washing,Floor,In,Hospital,Ward.

Sinds 1 februari 2024 zijn op DDAC gebaseerde ontsmettingsmiddelen (PT1 en PT2) onderworpen aan de Biocidenverordening (BPR). Pollet heeft van deze deadline gebruik gemaakt om in zijn ontsmettingsmiddelen te investeren en u een compleet assortiment ontsmettingsmiddelen voor vloeren en oppervlakken aan te bieden.

De nieuwe formules ontwikkeld door ons R&D laboratorium voldoen aan de regelgeving voor de komende jaren. Onze reinigings- en desinfectiemiddelen voor alle oppervlakken zijn afgestemd op de behoeften van elke gebruiker. Naast hun desinfectienormen combineren ze specifieke reinigings- en ontvettingscapaciteiten voor de omgevingen waarin ze gebruikt worden: gezondheidszorg, collectiviteiten of keukens.

De producten in ons assortiment ontsmettingsmiddelen zijn verkrijgbaar in geconcentreerde versie of in gebruiksklare spray, in verschillende verpakkingsformaten.

Voor collectiviteiten en keukens : PolTech Multi DES en Ultra DES Spray

Deze ontsmettende reinigers zijn geschikt voor het onderhoud van collectiviteiten, professionele keukens en grootkeukens.

PolTech Multi DES vervangt PolTech Gammaclean en verbetert de desinfectienormen zonder afbreuk te doen aan de reinigingskwaliteit. Het product wordt verkocht tegen dezelfde prijs, voor dezelfde dosering. Deze ontsmettende reiniger is bijzonder geschikt voor gebruik in keukens, want het product bevat geen kleurstof of parfum.

In België wordt de PolTech Multi DES Spray vervangen door de PolTech Ultra DES Spray. Dit gebruiksklare reinigingsmiddel is ook vrij van parfum en kleurstof.

Beide producten zullen binnenkort beschikbaar zijn, vanaf onze stock aan PolTech Gammaclean en Multi Spray DES op is.

Voor de gezondheidszorg : PolTech Ultra DES en Ultra DES Spray

Deze ontsmettende reiniger reinigt en desinfecteert alle afwasbare oppervlakken. Het voldoet aan de desinfectienormen in de medische sector. Het is verkrijgbaar in een ultrageconcentreerde, gekleurde en geparfumeerde versie en in een gebruiksklare, niet-gekleurde en ongeparfumeerde sprayversie.

 

Hebt u nog vragen over ons nieuwe assortiment ontsmettingsmiddelen?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen contact met uw op.

Onze andere desinfecterende producten

Naast onze desinfecterende schoonmaakmiddelen voor alle oppervlakken bieden we ook een breed scala aan oplossingen voor het desinfecteren van sanitaire oppervlakken en voor de handhygiëne.