Ook zieke kinderen hebben recht op plezier - Pollet
Cliniclowns_11

Bij aankoop van PolVita-producten bezorgt u kinderen in het ziekenhuis afleiding en plezier. Pollet schenkt namelijk 5% van de omzet van producten uit het PolVita-gamma.

Bij de lancering van het PolVita-gamma, een probiotisch beschermend reinigingsgamma, besloot Pollet om de Belgische Cliniclowns en het Franse Rire Médecin te steunen. Daarom schenken we 5% van de Belgische en Franse omzet van producten uit het gamma aan Cliniclowns en Rire Médecin.

Een zeer waardevolle samenwerking tussen de reinigingsproducent enerzijds, waar gezondheidsbescherming centraal staat, en beide verenigingen anderzijds die kinderen en hun familie helpen in de strijd tegen hun ziekte.

PolVita-Le-Rire-Medecin-1-e1567490931442

Voor de Europropre-beurs van 16 tot 18 april 2019 bedacht Pollet een ludieke actie om zijn klanten te mobiliseren rond het engagement ten voordele van Rire Médecin. Elke bezoeker kon op de stand een foto laten nemen met een rode neus, een Polvita-kader en in het gezelschap van een Pollet-werknemer. Per foto werd een bijkomend bedrag van € 5 gestort aan Rire Médecin! In totaal werden 170 foto’s genomen, goed voor een totale gift van € 850 voor Rire Médecin.