Pollet wenst u prettige feestdagen - Pollet
Pollet wenst u prettige feestdagen

Nu het jaar ten einde loopt, wil het hele Pollet team u uit de grond van zijn hart bedanken voor uw vertrouwen. Het jaar 2023 heeft heel wat boeiende projecten gekend. En met uw steun kijken we ernaar uit om in 2024 nieuwe hoogten te bereiken. Daarom delen we graag enkele belangrijke momenten van het afgelopen jaar met u.

pexels-valentin-antonucci-1275393

Terug naar 2023

Dit jaar heeft Pollet een vliegende start genomen met de consolidatie van ons verkoopsteam. Twee salesmanagers werden aangesteld en een internationale managersfunctie werd gecreëerd om onze bestaande markten verder te ontwikkelen en onze partnerschappen in bijna 18 landen te versterken.

Pollet werd ondertussen geselecteerd om deel te nemen aan het “Scale-Up” programma, een ontwikkelingshulpprogramma voor Waalse bedrijven met een hoog groeipotentieel. Dankzij dit programma kunnen we, naast onze interne teams, rekenen op de steun van experts zodat we u optimaal blijven begeleiden maar ook nieuwe markten kunnen ontwikkelen.

Op 23 maart 2023 vierde Pollet zijn 260ste verjaardag. In 1763 legde de voorvader van Pollet de eed van meesterschap af om zijn bedrijf te ontwikkelen in onder andere olie- en vetderivaten, voor verlichting en zeep. Sindsdien heeft Pollet enorm geïnnoveerd en wordt het bedrijf vandaag erkend als specialist in detergentia en probiotica.

Deze expertise hebben we in 2023 verder ontwikkeld door middel van microbiologisch onderzoek in ons R&D-laboratorium. Ons team is ook uitgebreid met een nieuwe functie om onze innovatiecapaciteit te versnellen en u een hoop nieuwigheden voor te bereiden.

Volop plannen voor 2024

Het komende jaar brengt ook een groot aantal nieuwe projecten:

  • Ons assortiment desinfectieoplossingen zal zich blijven ontwikkelen om te voldoen aan de nieuwe BPR-regelgeving. Meer informatie begin 2024.
  • Ook dit jaar vindt u ons weer op Interclean Amsterdam van 14 tot 17 mei 2024. Noteer de datum in uw agenda om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Pollet.
  • En om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende behoefte aan schoonmaakproducten van onze klanten, werken we aan de uitbreiding van onze fabriek in Doornik.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van al ons nieuws. Bedankt dat u deel uitmaakt van dit ongelooflijke avontuur.

Fijne feestdagen en de beste wensen voor een nieuw jaar vol gezamenlijk succes.