Pollet wordt lid van de Clean Hospitals Association - Pollet
iStock-909960530

Toewijding aan hygiëne in de gezondheidszorg

We zijn trots te kunnen aankondigen dat Pollet SA nu lid is van de Clean Hospitals Association, een internationaal kenniscentrum gewijd aan het bevorderen van de volksgezondheid door middel van veilige en schone ziekenhuisomgevingen. Dit lidmaatschap betekent een belangrijke stap voorwaarts in ons engagement om een belangrijke speler te worden op het gebied van netheid en hygiëne in de gezondheids- en zorgsector.

CHLOGO-Working Files

Clean Hospitals : samenwerken aan een betere milieuhygiëne

Clean Hospitals werkt door het samenbrengen van de gezamenlijke krachten van industrie, universiteiten, ziekenhuizen, overheidsinstanties en belangrijke belanghebbenden om de milieuhygiëne in de gezondheidszorg continu te verbeteren. Clean Hospitals wil de veiligheid van patiënten verbeteren en internationale aandacht vestigen op de noodzaak om te focussen op milieuhygiëne in ziekenhuizen. Het doel is om het aantal zorginfecties te verminderen en ziekenhuispersoneel te beschermen. De vele aandachtsgebieden omvatten oppervlakte-, water- en luchthygiëne.

Het netwerk wordt voorgezeten door Prof. Didier Pittet, een gerenommeerde arts en epidemioloog op het gebied van infectieziekten, gespecialiseerd in handhygiëne en infectiebeheersing. Hij staat bekend om zijn ontdekking dat wrijving met hydro-alcohol effectiever is dan handen wassen met water en zeep in de strijd tegen nosocomiale ziekten.

IMG_5390

Innovatie voor hygiëne: Pollet zet zich in om oplossingen te vinden

Bij Pollet zijn we ervan overtuigd dat we door deze samenwerking kunnen bijdragen tot de gezondheid en het welzijn van patiënten en personeel in de gezondheids- en zorgsector door de milieuhygiëne te verbeteren. Ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium voor chemie en microbiologie werkt actief aan innovatieve en probiotische oplossingen voor netheid en hygiëne in de gezondheids- en zorgsector.

We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met de leden van de Clean Hospitals Association om onze expertise te delen, innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te helpen bij het creëren van veiligere en gezondere ziekenhuisomgevingen voor iedereen.

Onze oplossingen voor ziekenhuishygiëne

Wilt u de netheid en hygiëne van uw gebouwen in de gezondheidszorg verbeteren? Onze R&D-teams hebben innovatieve oplossingen ontwikkeld voor het onderhoud van alle oppervlakken in medische omgevingen.