Medische instellingen - Pollet
Modern medical room
Physiotherapist working with patient in clinic

Reiniging en bescherming in een medische omgeving

Hygiëne en netheid zijn belangrijk voor elke medische en paramedische voorziening. De opvang van ouderen, verzwakte personen of van personen die nood hebben aan gezondheidszorg, moet zonder risico zijn. Als antwoord hierop hebben wij doeltreffende professionele reinigingsproducten ontwikkeld. Wij hebben ook een compleet gamma desinfecterende producten voor alle oppervlakken. En u desinfecteert niet enkel uw oppervlakken maar u beschermt ze ook met onze beschermende probiotica.

Onze producten voor medische instellingen

Ontdek al onze oplossingen voor professionals in de gezondheids- en zorgsector. Onze reinigingsmiddelen zijn geschikt voor een professionele reiniging in verzorgingstehuizen, medische praktijken, opvangcentra en andere medische omgevingen.

Maak de desinfectie compleet met beschermende probiotica

Bij de bescherming van uw oppervlakken is desinfectie uw belangrijkste bondgenoot. Zo maakt u meteen komaf met bacteriën en virussen die gedijen op oppervlakken. Het is wel raadzaam om desinfectie af te wisselen met traditionele reinigingsprocedures. Zo voorkomt u een microfilm op uw oppervlakken en beschermt u uw schoonmaakpersoneel.

Wissel in plaats daarvan desinfectie af met onze beschermende probiotica PolVita. De heilzame bacteriën in deze professionele reinigingsmiddelen creëren een natuurlijke beschermende microflora op uw oppervlakken die een aanvulling vormt op de desinfectie. U blijft langer beschermd en verkleint het risico op werkongevallen.