Maak het verschil met probiotische reiniging - Pollet
iStock-518586770-2

Hoe de producten van Pollet Solu-Net hielpen om een vliegende start te nemen en om zich te onderscheiden van de concurrentie

Jeffrey Loranger, Operations Director bij Solu-Net, vertelt ons hoe de producten van Pollet hem de afgelopen jaren hebben geholpen om zijn schoonmaakbedrijf aanzienlijk te doen groeien.

Enzysan, het begin van een succesverhaal

Twee jaar geleden stond Solu-Net in voor de schoonmaak van een rusthuis met ongeveer 500 bewoners. Dat grote gebouw bestond onder andere uit een ziekenhuis, een revalidatiecentrum, een optometrist en tal van gemeenschappelijke ruimtes. PolBio Enzysan was het antwoord op talloze geurproblemen, voornamelijk in de badkamers.

soccer-1678992

De producten van Pollet hadden zich ook al bewezen in het lokale voetbalstadion, waar de gemeenschappelijke ruimtes, de kantine, de kleedkamers en de toiletten regelmatig worden schoongemaakt met de producten van Pollet. En de directie is erg blij met het resultaat.

Na twee jaar is het voor Jeffrey glashelder: zonder de producten van Pollet was hij misschien even ver geraakt, maar lang niet zo snel.

Pollet maakt deel uit van ons bedrijf.

PolVita Indoors, een multifunctioneel product

Toen het PolVita-gamma werd gelanceerd, nam Solu-Net meteen PolVita Sanitary en Indoors op in zijn aanbod. Jeffrey vertelt ons waarom hij zo tevreden is met PolVita Indoors in het bijzonder: “PolVita Indoors is zo veelzijdig. Daardoor heb ik minder verschillende producten nodig en moeten er minder flessen vervoerd en opgeslagen worden in ons magazijn.” Een ander belangrijk voordeel is dat het product makkelijk te gebruiken is. De teams konden dus snel en eenvoudig worden opgeleid.

Met de producten van Pollet kan ik een andere service en duurzame oplossingen bieden.

Het verschil maken op een verzadigde markt

In de onderhoudssector is de concurrentie moordend. Dankzij de producten van Pollet onderscheidt Solu-Net zich van de concurrentie omdat het oplossingen biedt die uniek zijn op de lokale markt. Daardoor konden ze nieuwe contracten in de wacht slepen. “Als ik enkel desinfectie aanbied zoals alle andere bedrijven op de markt, dan heb ik niets nieuws te vertellen”, vertrouwt Jeffrey ons toe.

Het is ook erg belangrijk om de klanten uit te leggen hoe de producten werken. Hij gebruikt de volgende metafoor om de werking van de producten uit te leggen: “Het is zoals voor ons tijdens de winter. Het oppervlak is kaal en kwetsbaar geworden. Dus moeten we het verzadigen met nuttige bacteriën om het te beschermen.”

IMG_1867 - miroir

Een verdubbeling van de omzet

Toen we getroffen werden door de pandemie moesten we ons snel aanpassen aan de nieuwe behoeften van de markt. Solu-Net investeerde in een aantal extra verstuivers, overalls en andere persoonlijke beschermingsmiddelen, en introduceerde een specifiek protocol dat bestaat uit desinfectie gevolgd door elektrostatische verstuiving met PolVita Air.

Jeffrey verklapt ons zijn geheim: “Ons vermogen om snel een aangepaste oplossing te bieden tijdens de crisis heeft in grote mate bijgedragen aan ons succes. Ons omzetcijfer is verdubbeld op amper drie maanden tijd. Dat is dankzij onze expertise en de producten van Pollet.”

Het voorbeeld van de Tour des Canadiens

Dit gebouw met 50 verdiepingen in het hartje van Montreal telt 550 flats en tal van gemeenschappelijke ruimtes. Solu-Net is verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, die om de twee weken worden gedesinfecteerd, en elke week wordt er PolVita Air verneveld. De beheerder merkt een duidelijk verschil met de traditionele producten.

PolGreen Industry wordt naar zijn zeggen gebruikt op de terrastegels buiten en het resultaat overtreft alle verwachtingen.

Mijn ploegbaas van de Tour des Canadiens wil van geen andere producten meer weten!

Over Solu-Net

Solu-Net is een schoonmaakbedrijf dat gevestigd is in Saint-Jean-sur-Richelieu, in Quebec. Het bedrijf is iets meer dan twee jaar actief op de onderhoudsmarkt, met een team van 19 schoonmakers.

Als u meer wil weten over hun diensten, kunt u een mail sturen naar info@solunetelite.com of bellen naar het nummer: (438) 497-9009.