Grondige reiniging van uw vloeren - Pollet
shutterstock_454793659

Hoe het rusthuis La Déchanderie de vloeren nieuw leven inblaast met PolVita

Problemen in een woonzorgcentrum met plakkerige, vuile vloeren en een vervelende urinegeur? Audrey Raffaud, verpleegkundige in La Déchanderie, en Virginie Huguenin, begeleidster en onderhoudsmedewerkster, delen hun positieve ervaring met PolVita Neutral.

facade déchanderie

Plakkerige vloeren in het rusthuis

La Déchanderie is een kleinschalig rusthuis, gelegen in Saint[1]Sorlin-de-Conac, een gemeenschap met tweehonderd inwoners. Op dit moment wonen er een twintigtal bewoners samen in een familiale, huiselijke sfeer.

Zoals veel andere rusthuizen heeft ook La Déchanderie te kampen met plakkerige, vuile vloeren en een vervelende urinegeur. Audrey legt uit dat het onderhoudspersoneel al verschillende producten heeft geprobeerd, maar dat geen enkel voldoende efficiënt werkte.

Op aanraden zijn ze overgeschakeld naar PolVita Neutral, dat wél de ideale oplossing bleek te zijn. Virginie vult aan: “De vloeren in La Déchanderie gaan al decennia lang mee en zijn niet eenvoudig om proper te houden, ook al reinigen we ze dagelijks. Dankzij PolVita Neutral zijn ze écht grondig gereinigd.

PolVita Neutral beschermend probiotisch reinigingsmiddel voor alle oppervlakken

Ecologische schoonmaakproducten op het platteland

La Déchanderie is zeer ruraal gelegen. Audrey geeft aan dat ze al langer ecologische producten wilden gebruiken, maar dat die producten vaak te duur of niet efficiënt genoeg waren.

Sinds ze PolVita Neutral gebruiken, kunnen ze hun omgeving reinigen met producten die noch schadelijk zijn voor de natuur, noch voor de mens én die bovendien voordelig zijn.

Verder vertelt Audrey ook dat er ongeveer twintig kamers zijn in La Déchanderie en dat een 1-literfles van PolVita lang meegaat.

PolVita reinigt niet alleen grondig, het is bovendien erg betaalbaar.

Een nieuwe manier van poetsen

Virginie vertelt hoe ze overgeschakeld zijn naar nieuw poetsmateriaal sinds ze PolVita Neutral gebruiken. Nu ze bij La Déchanderie een goedwerkend reinigingsmiddel gevonden hebben, leek het tijd om te investeren in nieuw materiaal. Borstels en moppen, emmers met een uitwringsysteem… Alles werd vervangen, zodat PolVita optimaal gebruikt kan worden.

Disinfecting in home during epidemic - prevention and protection of coronavirus spreading. Protect respiratory system against pneumonia, COVID-19. Sanitizers, face mask, gloves.

PolVita herstelt vloeren in hun volle glorie

Volgens Virginie en Audrey is het verschil echt te merken. De vloer plakt niet meer, de geur is weg, en dat met één enkel product.

PolVita Neutral is makkelijk te gebruiken en te doseren.

Bovendien ruikt het aangenaam, zonder overheersend of storend te zijn.

PolVita werkt doeltreffend en we merken een flagrant verschil met vroeger

Reinigen tijdens de coronapandemie

Audrey vertrouwt ons toe dat ze tijdens de opkomst van het coronavirus in februari 2020 even overgeschakeld zijn naar een ontsmettende reiniger om de kamers grondig te kunnen desinfecteren. Het was op dat moment van het grootste belang om de virusuitbraak onder controle te krijgen. “Nu gebruiken we terug PolVita Neutral.

 

 

Het product is doeltreffend, heeft een discrete geur en is goed voor de portemonnee en het milieu. Virginie en Audrey zijn het erover eens: als ze de situatie van vroeger vergelijken met hoe het nu is, raden ze zeker aan om PolVita Neutral te gebruiken. Virginie voegt nog toe dat ze het zelfs thuis zou willen gebruiken

Over La Déchanderie

La Déchanderie, gelegen in het landelijke Saint-Sorlin-de-Conac (Frankrijk), is een rusthuis dat toegankelijk is voor iedereen, ook voor mensen die het niet altijd even breed hebben. Het gebouw zelf bestaat al decennia lang en de bewoners kunnen er genieten van de mooie omgeving en tuin.

Wilt u meer te weten komen over La Déchanderie?

Bel dan naar: +33 9-61-28-73-26 of stuur een mail naar ladechanderie@orange.fr