Makkelijker reinigen met PolVita - Pollet
Makkelijker reinigen met PolVita

Getuigenis van het schoonmaakbedrijf TF Nettoyages.

Bent u op zoek naar innovatieve producten die beter reinigen? Thierry Fauré, hoofd van het schoonmaakbedrijf TF Nettoyages, getuigt van zijn positieve ervaringen met de PolVita-producten.

Cropped shot of a young woman cleaning her home

Doeltreffende innovatie

TF Nettoyages is een schoonmaakbedrijf uit het zuiden van Frankrijk. Het team telt 40 medewerkers die professionele schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren in de meest uiteenlopende sectoren, zoals de industrie, de dienstensector, de schoonmaak van bouwwerven en glaspartijen. Volgens Thierry moet een reinigingsproduct zijn doeltreffendheid bewijzen zonder gevaarlijk te zijn voor mens of natuur.

Na wat onderzoek te hebben gedaan, probeerde hij de PolVita-producten uit en het nieuwe concept beviel hem. “Met de PolVita-producten kan ik beter presteren in de schoonmaaksector dankzij een nieuw en doeltreffend product.”

Deze productlijn voldoet echt aan al onze behoeften.

Kwaliteitsreiniging

TF Nettoyages was al geruime tijd op zoek naar doeltreffende reinigingsproducten, maar geen enkel product voldeed. Het sterke punt dat Thierry het meest overtuigde, was de dubbele werking van de PolVita-productlijn, namelijk reinigen en beschermen tegelijkertijd. “Dat maakt deze productlijn tot een grote innovatie“, bevestigt Thierry. “Bovendien is het gebruik van deze producten niet gevaarlijk, noch voor de mens, noch voor de natuur.”

Het gebruiksgemak is nog één van de vele voordelen van het PolVita-gamma. TF Nettoyages is actief op zeer verschillende locaties en voor het dagelijks onderhoud was er geen aanpassing van de werkmethode nodig. “Wij reinigen zoals voorheen, maar dan met meer effect. Wij hebben gemerkt dat PolVita biofilm beter verwijdert, en met andere producten lukte dat totaal niet.”

désinfection+bureau+marseille

De voordelen van probiotica

Wanneer TF Nettoyages PolVita gebruikt om lokalen te reinigen, zijn het vooral de PolVita-probiotica die de hygiëne verbeteren. Thierry legt uit dat de plek na reiniging beschermd is dankzij de probiotica. Hij voegt er nog aan toe dat het risico op herbesmetting door ziekteverwekkers nadien kleiner is volgens hem.

Thierry merkte dat sommige klanten sceptisch stonden tegenover het gebruik van probiotica in schoonmaakproducten, maar volgens hem is daar geen reden toe. Hij benadrukt dat probiotica beschermen en tegelijkertijd de bescherming verlengen na desinfectie, wat een goede zaak is voor iedereen, vooral in deze covidperiode.

De PolVita-probiotica verbeteren de leefomgeving van mensen aanzienlijk.

PolVita Air stelt gerust

TF Nettoyages gebruikt naast PolVita Neutral, Indoors en Sanitary ook PolVita Air. Na het desinfecteren van een zone wordt PolVita Air verstoven om het beschermingseffect tussen twee desinfectiesessies te verlengen. Op die manier kan je het aantal schoonmaaksessies per dag verminderen. En de verlengde bescherming stelt de klanten gerust.

Close up portrait of a woman, with eyes closed and with a gentle smile on her face, smelling lavender on warm Summer day. Joy and scent of Summer concept. Selective focus, natural light,blurred background.

Een aangenaam parfum

Thierry vertrouwt ons toe dat er bij de klanten vaak een vooroordeel heerst: “Klanten denken vaak dat als een plek niet lekker ruikt, ze niet schoongemaakt is.”

Wanneer TF Nettoyages echter PolVita gebruikt, laten de producten een zeer aangename muntgeur achter. Ook al is het parfum discreet, de klanten kunnen duidelijk ruiken dat de plek schoongemaakt is. Ook dit is een “extra troef” van de productlijn volgens Thierry.

De feedback van de klanten is positief als ik PolVita gebruik.

Over

TF Nettoyages is een schoonmaakbedrijf dat in 2012 is opgericht door dhr. Thierry Fauré. Het schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in algemeen onderhoud, glazenreiniging en industriële reiniging. Vandaag telt het team 40 leden die bouwwerven en gebouwen in de commerciële en niet-commerciële dienstverlening reinigen.

Wenst u meer informatie over hun diensten? Neem contact met hen op via e-mail: net.vitre.faure@gmail.com of per telefoon: +33 (0)5 61 08 74 26.