Vikan - Pollet

Het beste professionele schoonmaakmateriaal

Voor een professionele reiniging is het belangrijk om hoogwaardige reinigingsproducten te combineren met kwalitatief schoonmaakmateriaal. Dit komt het resultaat van uw onderhoud alleen maar ten goede. Daarom verdeelt Pollet al sinds 1991 als enige in de Belux de producten van Vikan.

Deze borstelfabrikant werd opgericht in 1898 en staat wereldwijd bekend om zijn professionele gereedschappen, deskundig advies, functionele designs, uitmuntende kwaliteit en baanbrekend werk.

 

Bij Vikan hebben ze één doel: efficiënte reinigingsgereedschappen maken. Om dat te bereiken, maken ze gebruik van innoverende materialen, gepatenteerde technologieën en geavanceerde productieprocessen.

heroimage - Copie

You'll love HyGo. Maybe a little too much.

Vikan lanceert het eerste mobiele schoonmaakstation speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie. Vervoer uw reinigingsapparatuur moeiteloos met HyGo. En dankzij de verwijderbare Vikan-steunen kunt u hem personaliseren om maximaal 12 gereedschappen te dragen.

Het HyGo-station is gemakkelijk te manoeuvreren en compact, zodat u het altijd bij de hand hebt. Dankzij zijn hygiënische, duurzame ontwerp is hij gemakkelijk te onderhouden en voldoet het aan de normen van de voedingsmiddelenindustrie. HyGo is verkrijgbaar in 6 kleuren, passend bij uw kleurcoderingssysteem.

Onze selectie van materiaal

Vikan biedt een breed gamma aan schoonmaakgereedschap: bezems, moppen, emmers, schoonmaakkarretjes en meer!

Daarom stelt Pollet u zijn selectie Vikan producten voor, die u zal helpen in uw dagelijkse professionele schoonmaak.

Ontdek de online catalogus

Kunt u de juiste gereedschap voor uw behoeften niet vinden? Bezoek de Vikan-website en ontdek hun volledige catalogus.

Hun gereedschap is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor onderhoud in de voedingsindustrie.

Meer weten over Vikan

Bent u geïnteresseerd in Vikan’s reinigingsmateriaal?
Contacteer ons voor meer informatie.