Onderhoud de grote ruimten met het schuimkanon Vikan - Pollet
93035__10

De doeltreffende reiniging van de grote ruimten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het gloednieuwe schuimkanon van Vikan. Of u nu de muren van een voedselproductie-eenheid of de vloeren van de douches van een sportzaal, zwembad of elders moet reinigen, deze reinigingskit met schuim doet het werk met precisie en gemak.

Canon à mousse

Een duurzaam en polyvalent schuimkanon

Vikan heeft zijn waterpistool en zijn schuimkanonkit herwerkt opdat ze nog duurzamer en nog doeltreffender zouden zijn. Het nieuwe waterpistool is voortaan verkrijgbaar onder ref. 93239.

Het schuimkanon draagt voortaan de ref. 9303x en is verkrijgbaar in 5 kleuren voor een gemakkelijke integratie in uw kleurcodering.

Haar belangrijkste eigenschappen zijn als volgt :

  • Constante dosering van het chemisch product :

Dit schuimkanon zorgt voor een constante dosering van het chemisch product, gaande van 0,4 tot 10% naargelang de aanbevelingen van de fabrikant. Het waarborgt zo een maximale en doeltreffende reiniging en beperkt de verspilling van het product bij elk gebruik.

  • Robuust en ergonomisch :

Het schuimkanon Vikan is ontworpen om te weerstaan aan een druk gaande tot 8 bar, wat het tot een betrouwbaar gereedschap maakt in alle omstandigheden. Het ergonomisch handvat biedt een stevige grip zelfs als uw handen nat zijn.

  • Polyvalentie en duurzaamheid :

Het nieuwe waterpistool is krachtiger en duurzamer en biedt een betrouwbare prestatie op lange termijn.

 

  • Doseringskanalen met kleurcode :

Elke kit wordt geleverd met een set van 15 doseringskanalen met kleurcode, die het makkelijk maakt om de verschillende concentraties van chemische producten te onderscheiden. U weet altijd welke dosering u gebruikt zodat u mogelijke vergissingen vermijdt.

  • Wisselstuk van hoge kwaliteit :

Uw schuimkanon kan onderworpen zijn aan een intens dagelijks gebruik. Bovenop haar duurzaam concept kan elk stuk onafhankelijk vervangen worden om de levensduur van uw kanon te verlengen. Wees dus niet bang dat u opnieuw zult moeten investeren in nieuw materiaal, vervang gewoon de defecte stukken met oorspronkelijke stukken van hoge kwaliteit.

Welke toepassingen voor het schuimkanon?

Het schuimkanon Vikan biedt onbeperkte toepassingsmogelijkheden, in het bijzonder in de kleine ruimten voor productie of voedselbereiding met een vloerafvoer, zoals slagerijen, charcuterie, industriële keukens, enz. Het kan ook gebruikt worden voor het onderhoud van microbrouwerijen, vochtige ruimten, gezamenlijke douches, openbare zwembaden, sportzalen en nog veel meer. Gebruik het ook voor het reinigen van de voertuigen bijvoorbeeld.

Koppel gewoon uw schuimkanon op uw kraan, met een waterdruk van 2 tot 8 bar. Op die manier geniet u van een draagbare en bruikbare oplossing in alle ruimten met een watertoevoer.

Optimale reinheid met onze detergenten

Voor een optimale reiniging, combineer uw schuimpistool met schuimende detergenten. Deze detergenten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een schuimpistool en produceren een dicht schuim dat zich doeltreffend hecht aan bijvoorbeeld muren. Het product kan dan effectief inwerken op het hele oppervlak.

U wenst meer informatie over
de Vikan oplossingen ?

Om meer te weten over dit product en hoe het uw reinigingstaken kan vereenvoudigen, raadpleeg dan de website van Vikan of contacteer ons voor advies over het onderhoud van uw lokalen.