PolVita : ecologisch en doeltreffend - Pollet
pexels-mart-production-7163068

Hoe de langdurige werking van PolVita beschutte werkplaats ESAT APAJH helpt om haar lokalen op een verantwoorde manier te onderhouden

In de medisch-sociale sector is het belangrijk om producten te gebruiken die het welzijn van iedereen bevorderen. Sylvie Gasselin is verantwoordelijk voor het onderhoud van ESAT APAJH, een instelling die arbeidstherapie biedt aan mindervaliden. Ze deelt haar ervaringen met de PolVita-producten.

Een verantwoorde schoonmaak

ESAT APAJH is gevestigd in Meung-sur-Loire. Het is een medisch-sociale instelling waar mindervalide mensen tijdelijk of permanent een aangepaste beroepsactiviteit kunnen uitoefenen.

a-p-a-j-h-gourmande

Voor het onderhoud van de lokalen was Sylvie op zoek naar reinigingsmiddelen die gebruiksvriendelijk zijn voor de werknemers in het centrum en veilig voor de gebruikers.

Voor Sylvie en haar team speelt het ecologische aspect eveneens een grote rol: “Voor mij is het zeer belangrijk dat een product milieuvriendelijk is. Iedereen moet zorg dragen voor onze planeet.” Het Ecologo ecologische certificaat toont aan dat de producten van PolVita onschadelijk zijn voor onze leefomgeving.

PolVita is veilig voor het milieu en voor de mens.

Een langdurige werking

Sylvie was altijd al geïnteresseerd in innovatieve reinigingsproducten. Toen haar aankoper haar liet kennismaken met het PolVita-gamma, wilde ze de producten meteen uitproberen. “Met name het feit dat de producten werkzaam blijven lang nadat ze zijn gebruikt, vond ik erg positief.

PolVita voor dagelijks gebruik

Sylvie legt uit dat zij PolVita Neutral en Sanitary gebruikt, voornamelijk voor het dagelijks onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en het sanitair. Voor een uitstekend resultaat volstaat het volgens haar om het product aan te brengen, te wrijven, en enkel bij de sanitaire reiniger na te spoelen. Ze licht toe: “PolVita, dat zijn makkelijk te gebruiken producten. Maar als je kijkt naar het resultaat en het ecologische aspect, zijn het vooral góede producten.”

Tijdens de COVID-19-pandemie gebruikte Sylvie de PolVita-producten afwisselend met desinfecterende middelen. Ze zegt ook dat ze voor een grondige reiniging of om apparaten te ontkalken een sterker product gebruikt, want het PolVita-assortiment is vooral geschikt voor het dagelijks onderhoud.

Ik gebruik PolVita 80% procent van de tijd. Ik ben overtuigd.

Woman cleaning the kitchen

Vloeren die grondig schoon zijn

Sylvie vertelt ons dat ze bijzonder tevreden is over het onderhoud van de vloeren met PolVita Neutral. Het resultaat is met name zichtbaar op tegels. Bovendien zijn er volgens haar minder strepen te zien sinds ze PolVita gebruikt. “PolVita pakt de basis aan. Het is proper en dat is het belangrijkste.”

Ze voegt eraan toe dat zij al verschillende jaren actief is in het onderhoud van lokalen en dat het niet gemakkelijk is om een ecologisch product te vinden dat ook nog eens kwalitatief is. Bovendien hoefde ze haar manier van schoonmaken niet aan te passen, omdat een standaard schoonmaakprocedure volstaat om goede resultaten te bereiken, wat volgens haar een groot pluspunt is.

Tot slot vertelt Sylvie dat ze zó tevreden is over de PolVita-producten dat ze de verpakking van 5 liter heeft besteld in plaats van de 1-literverpakking. Zo kan ze de producten rechtstreeks via de verdunningscentrales gebruiken.

Zeer kwalitatieve reiniging. Ik ben tevreden over het resultaat.

Over ESAT APAJH

ESAT APAJH is gevestigd in Meung-sur-Loire (Frankrijk). Het is een medisch-sociale instelling waar mensen met een handicap een aangepaste beroepsactiviteit kunnen uitoefenen.

Meer weten over ESAT APAJH? Bel naar het nummer +33 2 38 46 90 46 of stuur een mail naar esat@apajh45.fr