Onze expertise - Pollet
Onze expertise
Young female scientist using laptop and microscope in laboratory.

Onze know-how tot uw dienst

Pollet bouwt reeds bijna drie eeuwen aan zijn expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze cultuur van voortdurende innovatie hebben wij een ongeëvenaarde expertise verworven. Dit vertaalt zich in een diepgaande kennis van reinigingsmethoden en producten van eco-superieure kwaliteit (samentrekking van ecologisch en superieure kwaliteit).

Dankzij een efficiënte bevoorrading, kunnen wij de beste grondstoffen selecteren. Ons laboratorium kan dan al zijn ervaring in de strijd gooien om ons optimale formuleringen te garanderen.

Maar een optimaal product kan enkel maar doeltreffend zijn met een passende methode. Daarom bieden wij onze klanten ook uitgebreide ondersteuning op het vlak van reinigingsmethoden en -apparatuur.

 

Dit krijgt gestalte in de vorm van MEP’s (samentrekking in het Frans van Methode – methode, Entretien – onderhoud en Produits – producten), de gebruiksfiches voor specifieke toepassingen, waarmee onze klanten een optimaal resultaat kunnen bereiken. En om deze expertise te delen, hebben wij ons opleidingscentrum ‘Pollet Academy’ opgericht.