Onze expertise in ecologische reiniging | Pollet
bigstock-Scientist-holding-and-examinin-43863778-11
3d bio science sign. One of larger set of high quality ecology symbols. Check my ecology set.

Bescherm de planeet dankzij ecologische reiniging

De bescherming van het milieu is een belangrijke maatschappelijke uitdaging. Gedurende een veel te lange periode waren de meeste verkochte detergenten afgeleid van petrochemische producten. De aardolie-industrie heeft, hoewel die onmisbaar is, een aanzienlijke impact op de CO2-uitstoot. Als deze producten in het milieu terechtkomen, kunnen zij ook een gevaar vormen voor de omringende flora en fauna.

De laatste decennia zijn er tal van milieuvriendelijke alternatieven op de markt gekomen. Ook bij Pollet hebben wij de gok gewaagd om te investeren in alternatieven die onze planeet meer respecteren. We hebben daartoe een breed gamma van ecologische en probiotische producten ontwikkeld. En om de impact van onze reinigingsproducten te beperken, kiezen wij bestanddelen die veilig zijn voor het milieu en de gebruikers.

dew drops

Biologisch afbreekbare en hernieuwbare reinigingsmiddelen

terre

100%

van onze producten voldoen aan de normen qua biologische afbreekbaarheid

renouvelable

30%

van onze grondstoffen zijn afkomstig van duurzame bronnen

ecologique

52%

van ons totale productievolume bestaat uit ecologische producten : PolGreen, PolBio en PolVita

Portrait Of Happy Diverse Janitors In The Office With Cleaning Equipments

Bescherm uw gebruikers met Pollet

Arbeidsongevallen en beroepsziekten behoren tot de belangrijkste redenen voor ziekteverzuim onder werknemers. Voor België wordt geschat dat een voltijdse werknemer gemiddeld 12,1 dagen per jaar afwezig is. Los van de gevolgen voor de werknemer, kosten deze afwezigheden de Belgische bedrijven gemiddeld meer dan 1000 euro per werknemer.

Producten met beperkte risico’s

Om uw medewerkers te beschermen maakt Pollet er een erezaak van om de risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van onze producten voor het onderhoud en de bescherming van uw oppervlakken zo veel mogelijk te beperken. Onze technische fiches en veiligheidsfiches bevatten alle informatie die nodig is voor een correct gebruik van onze producten.

In onze catalogus vindt u de volgende soorten producten:

bigstock-Scientist-holding-and-examinin-43863778-11

Gecertificeerde producten

In 2007 werd Pollet het tweede Belgische bedrijf dat het Europese Ecolabel behaalde. Sindsdien hebben wij tal van milieuattesten behaald.

Deze attesten weerspiegelen onze inspanningen om de milieu-impact van onze producten te beperken. Het zijn duidelijke indicatoren voor consumenten die milieuvriendelijke producten willen gebruiken bij hun professionele schoonmaak.