Missie en waarden - Pollet
Panoramique_MissionVisionValeur_1440_500_m2

Ons doel, de schoonmaak duurzaam doen veranderen

Als bedrijf kunnen we steunen op een ervaring doorheen verschillende generaties. Dankzij de passie van zijn managers en medewerkers heeft Pollet hoogwaardige producten kunnen ontwikkelen en een unieke expertise kunnen opbouwen. Reeds drie eeuwen lang staat innovatie centraal in onze strategie, met een constante ontwikkeling van onze activiteiten als resultaat.

Onze klanten zijn reinigingsfirma’s, instanties, grote winkels en productiebedrijven. Stuk voor stuk klanten met wie we nauwe contacten onderhouden om onze expertise op het vlak van schoonmaakmethodes voortdurend te versterken en om in te kunnen spelen op de échte behoeftes van de gebruikers.

Onze missie bestaat uit het ontwikkelen van performante schoonmaakoplossingen die het milieu respecteren en die tegelijkertijd het welzijn van de mens bevorderen. We streven ernaar om werkplekken en openbare plaatsen schoner en gezonder te maken, met behulp van steeds efficiëntere producten.

Daarom bieden we schoonmaakoplossingen aan met de grootste kostenefficiëntie. Het zijn oplossingen die steeds milieuvriendelijker worden en zo bijdragen tot het behoud van onze planeet.

Hiervoor steunen we op onze waarden.

Onze waarden

Respect

Volgens ons ligt respect aan de basis van elke menselijke relatie. En het is op die basis dat wij een vertrouwensrelatie bouwen met onze werknemers, partners en klanten.

Innovatie

Innovatie is essentieel om onze klanten te blijven verbazen en om de schoonmaaksector te doen evolueren. Innovatie zit in ons DNA en dat verklaart, onder andere, de enorm rijke en lange geschiedenis van Pollet.

Uitmuntendheid

Optimale resultaten bereiken we in onze sector enkel door uiterst nauwkeurig werk. En goed werk wordt altijd gewaardeerd.

Passie

Pollet heeft als groot geluk dat iedereen zijn beroep met een enorme passie uitvoert. Die passie willen we uitstralen via onze producten, onze dienstverlening en onze expertise.