Onze onderscheidingen - Pollet
xan-griffin-eA2t5EvcxU4-unsplash

Pollet erkend op vele gebieden

Bij Pollet zijn wij trots op de milieuvriendelijke en probiotische reinigingsoplossingen die wij creëren en het doet ons plezier dat onze klanten, de pers, het publiek en het economische en sociale weefsel onze ervaring op dit gebied erkennen. Door onze niet-aflatende inspanningen om innovatieve, doeltreffende, veilige en duurzame schoonmaakproducten te creeëren, onze diepe kennis van de producten die we verkopen, onze hoge normen voor klantenservice en onze onberispelijke reputatie in de professionele schoonmaakgemeenschap, worden we erkend als leiders in ons vakgebied.

Zo werden wij door verschillende partijen, zoals Europropre, Interclean, Bunzl Group, et l’Agence Wallonne d’Exportation et d’investissement (AWEX)   erkend als een van de belangrijkste pioniers en specialisten op het gebied van professionele ecologische en probiotische reinigingsproducten in Europa en daarbuiten, en we hebben de afgelopen jaren eveneens prestigieuze prijzen gewonnen, soms zelfs in opeenvolgende edities.

 

Trends Gazelle : onze meest recente erkenning

In een reactie op onze meest recente nominatie voor de Trends Gazellen 2022 zei onze CEO, Jean-Nicolas D’Hondt: “Dit is een geweldige erkenning, vooral nu we voor het vierde jaar op rij een ambitieus groeipercentage van ongeveer 10% per jaar realiseren, wat opmerkelijk is.

We hebben te maken met een felle concurrentie en weten dat de Trends/Tendances-jury en -lezers veeleisend zijn. Deze nominatie weerspiegelt onze toegevoegde waarde op de markt en ons enthousiasme in het hele bedrijf. We bieden al onze klanten de best mogelijke schoonmaakervaring en we willen iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken.”

 

 

 

“We blijven ervoor gaan om al onze klanten de best mogelijke schoonmaakervaring te kunnen bieden, en willen iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken.”

wap'innov 4

Nominatie voor de Wap'innov Prijs - 2021

In samenwerking met de lokale televisiezender Notélé  reikt Entreprendre.wapi elk jaar de Wap’innov-prijs uit voor de meest innoverende onderneming of start-up in Picardisch Wallonië. In deze editie werd Pollet genomineerd in de categorie van gevestigde ondernemingen.

Het doel van de Wap’innov-wedstrijd is het in de kijker zetten van bedrijven in Picardisch Wallonië die innovatie bevorderen. Het innoverende karakter, dat centraal staat in deze wedstrijd, vindt men terug in onze productie, onze procedures en ons management. Bovendien moet het ingediende idee of project economisch relevant zijn en blijk geven van een zekere mate van rijpheid.

Bunzl-190508

Innovatieprijs 2019 opBunzl Belgium Expo

Voor twee opeenvolgende edities heeft Pollet de Innovation Award ontvangen op  Bunzl Belgium Expo in 2017 en 2019.

In 2019 won Pollet de prijs dankzij PolVita, het innovatieve gamma probiotische reinigers dat de omgeving actief beschermt. De jury prees Pollet’s baanbrekende rol op het gebied van biotechnologie en probiotica.

 

European Springboard Award – 2018

De Grote prijs van de Waalse Export (GPWE), georganiseerd door het Waalse agentschap voor export en investeringen (AWEX), is een tweejaarlijkse wedstrijd die bedrijven beloont die hebben bijgedragen tot de promotie van de Waalse kwaliteit en knowhow in het buitenland, hetzij door hun exportvolume te vergroten, hetzij door moeilijke markten te veroveren.

De Export Springboard-prijzen belonen veelbelovende bedrijven.

Innovatieprijs 2017 opEuropropre

De Caps zijn een innovatieve recyclageoplossing die bestaat uit geconcentreerde navullingen. Ze hebben een duidelijk doel: afval verminderen en recyclage bevorderen door klanten de mogelijkheid te bieden hun lege cartridges in te leveren. De Caps ontvingen de Innovatieprijs op de Europropre-show in Parijs in 2017 vanwege hun verminderde impact op het milieu. De Caps bevatten slechts 11 gram plastic.

 

 

 

De meeste sprays die voor reiniging worden gebruikt, bevatten meer dan 95% water. Dit leidt tot onnodige transport- en opslagkosten. Daarom besloot Pollet zeer geconcentreerde producten aan te bieden, de Caps, die ter plaatse kunnen worden verdund.

Innovatieprijs 2017 opBunzl Belgium Expo

Op de Bunzl Belgium Expo in 2017 ontving Pollet de Innovation Award voor zijn Caps-programma.

De jury had vooral waardering voor de volgende aspecten: de verminderde milieu-impact, de aanzienlijke waterbesparingscapaciteit en het gemak waarmee Caps kunnen worden gerecycleerd.

Prix Picard van het jaar & Super Picard - 2011

Pollet werd door de officiële jury uitgeroepen tot “Picard van het jaar” in de economische categorie en door het publiek tot “Super Picard”. Pollet heeft veel aandacht getrokken door de lancering van hun ecologische schoonmaakmiddelen in datzelfde jaar, die de hele regio lijkt te hebben overtuigd van de toegevoegde waarde voor de bevolking en de planeet.